tisdag 1 december 2020

7a info v 49

 Hej! Ojojoj, vi är stolta över våra elever! Nya på högstadiet och en ganska så intensiv termin men vi upplever verkligen ett riktigt bra skolfokus. Sen kan det gå lite upp och ner med arbetsron i klassrummet och ibland blir det stojigt i korridorerna men på det stora hela kan vi se tillbaka på en riktigt bra termin!

Vi ska dock hänga i några veckor till. Det här kom upp på mentorstiden i dag:

onsdag: matteprov, torsdag: no-prov + prov i franska fredag: ord i svenskan. Inlämning av teoretisk bilduppgift: Reflektioner kring uppgiften "slottet" (för de som ej har lämnat in). musikprov v 50. De som ej gjort förra provet måste prata ihop sig med Ira.

Vi har också tittat närmre på ytterligare två yrken, frisör och dataspelsutvecklare. Så spännande att lära sig om utbildning, vilka personliga egenskaper som krävs och naturligtvis hur mycket man kan räkna med att tjäna (blir såklart ett genomsnitt, men ändå)

Kan vara bra att veta att terminen avslutas tisdag den 22/12. Då kommer vi att träffas ett par timmar på förmiddagen för någon slags avslutningsaktivitet (blir klassvis i klassrummen) och sen så är det jullov. Återkommer med mera precis information om tider och innehåll. Betygen skickas hem på posten!

Ha en fin vecka! Anna, Gudrun och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar