tisdag 3 november 2020

7a info v 45

 Hej! Då är vi igång igen! Vi tycker att våra elever är precis lika fokuserade, glada och positiva som före lovet. Ibland kan det ju vara lite segt att komma igång efter en ledighet men inte i den här klassen!=)

Det här kom upp på mentorstiden idag:

- onsdag: lektioner till lunch. Sedan bryter vi dagen för eleverna och de går hem för att jobba med sina hemuppgifter. Klassen har en hemuppgift i matte och en i no - torsdag: matte kunskapskontroll - fredag: glosor spanska, veckans ord i svenskan

Nästa vecka, v 46, har vi våra samhällsbedömningar. Det är tisdag och torsdag som gäller, all info finns i elevernas samhällsclassroom.

Vi jobbar på att få igång fler rastaktiviteter. Sen tidigare är ju pingis ett uppskattat alternativ, många av våra sjuor som spelar på rasterna. Vi hade ett fotbollsspel som stod i källaren och samlade damm så det har vi plockat upp och ställt i korridoren. Många elever som nyttjar det! Vi har även ett biljardbord på gång och just idag har vi öppnat upp ett utrymme som är tänkt att vara en lite lugnare hörna. Gott om sittplatser så att man kan hänga och bara ta det lugnt. Arbetslagen turas också om att genomföra olika aktiviteter så även om det fortfarande finns mycket att önska så händer det saker på rastaktivitetsfronten!

Vi önskar er en trevlig vecka! //Anna, Gudrun och Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar